Megteremtheted a teljes jólétet! Annyi pénzed lehet, amennyit csak akarsz, még annál is több. Jövődben öröm, siker és pénz juthat osztályrészedül - sokkal több, mint a múltban. Mindössze a megfelelő lelkiállapotba kell hoznod magad. A jólétet egy lelkiállapot teremti meg.

Az elv egyszerű: lelkesedj a jólétért, és maradj lelkes! Írd le a jóléttel kapcsolatos céljaidat, vizualizáld őket, erősítsd meg magadban a jólétet rendszeresen, tedd meg a megfelelő lépéseket, és nyert ügyed van!

A jólét eljuttat a szabadsághoz

A több pénz jobb, mint a kevesebb. Jobb gyorsan összeszedni, mint lassan. A pénz megnöveli az élet lehetőségeit. a szabadság új dimenzióját nyitja meg, és véget vet a szegénységből eredő rabszolgaságnak. Úgy gondoljuk ezt senki sem kétli. A kérdés csupán az: Hogyan szerezzük meg? Hol kezdődik a jólét? Hol található a forrás? Ha jólétet akarunk, tudjuk, hogy valahol el kell kezdenünk, de hol?

A válasz egyszerű. A jólét egy gondolattal kezdődik. Győzd meg magad, hogy elérheted, hogy a tiéd lehet, és fogadd el, amikor ott van. Ha biztos vagy benne, magadba szívod, és hozzá lalkulsz.

A másik előfeltétel a pozitív hozzáállás. Milyen a pozitív lelki beállítottság? 1971-ben, amikor Mark belekezdett első vállakozásába, Colorado államban élt, Boulderben.

Barátjával Moe Siegellel közösen dolgoztak. Mindketten tele voltak energiával.  Együtt nézték a boulderi naplamentét. Moe mindig magokat, és gyógynövényeket gyűjtött, s azt mondta: "egyszer lesz egy teagyáram, mely felveszi a versenyt a Liptonnal" Mindenki elnézően rábólintott: "persze-persze"

Nos, Moe bioboltoknak kezdte el árulni a teáit. Aztán egyre terjeszkedett, és csakhamar már minden nagy amerikai üzletlánc az ügyfele volt. Ma valamennyien ismerjük a márkáját Amerikában: A Celestial Seasonings teát. Colorado egyik legnagyobb teaforgalmazó cége az övé.

Úgy kezdte-e Moe, hogy volt pénze? Volt-e nagy gyára, vagy raktára? Állt-e hatalmas vállalkozás a háta mögött? Negatív volt-e a hozzáállása?

Mind a négy kérdésre nemleges a válasz. Úgy indult el a jóléthez vezető úton, hogy egyszerűen volt egy ötlete, és volt mersze hinni benne.

Minden gey gondolattal kezdődik, melyet dédelgetünk, babusgatunk, mint egy kiszolgáltatott kisbabát. Meg fog nőni. Aztán más gondolatok is bevillannak agyunkba, melyek elindítanak az úton. És akkor már nincs más hátra, mint a megvalósítás.

Jack Canfield, Mark Victor Hansen

HA TETSZETT OSZD MEG MÁSSAL IS

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top