Vagy te uralod az életed, vagy az életed ural téged. A lelki beállítottságod meghatározza, ki az "úr", és ki a "szolga".

Abban a kérdésben, hogy ki irányítja az életedet, nem jöhet szóba semmilyen alku. Vagy te vagy az úr, és gyümölcsöző életet élsz, vagy hagyod, hogy a körülmények sodorjanak. Ám mindig vannak problémák.

Amint egy öreg cowboy mondta: "Még nem volt olyan ló, amelyet ne lehetett volna megülni, és nem volt olyan lovas, akit valamelyik ne lett volna képes kivetni a nyergéből."

Mint mindenki másnak, neked is lesznek napjaid, amikor minden jól megy, és a mennyben érzed magad. Élvezd ezeket a napokat, és mindig emlékezz rájuk. Idézd fel a lelkesedést, az örömet, amit ilyenkor éreztél, mert amikor egy kínos és fájdalmas bukás után feltápászkodsz, a pozitív érzések és gondolatok extra mennyiségére lesz szükséged, hogy mosolyogva újra nekivágj.

Napoleon Hill

Szeretnél érteni a "tőzsdézéshez"?

Gyere el képzésünkre, és tanuld meg, hogyan kell pénzt csinálni a világ legnagyobb pénzpiacain!

Képzésünk Neked szól, ha még kezdő vagy, de ha már egy ideje kereskedsz, azonban úgy érzed valami még hiányzik, számodra is tartogatunk érdekességeket!

Nézd meg, hogyan profitálhatsz Te is!

HA TETSZETT OSZD MEG MÁSSAL IS

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top