Ne áltasd magad azzal, hogy az élet eddig semmilyen lehetőséget sem kínált fel számodra!

Ne várd, hogy a lehetőségek az öledbe hulljanak — magadnak kell megteremtened őket! Mindegy, hogy mivel foglalkozol, mindig sok lehetőség vesz körül.

Lehet, hogy nem olyanokkal találkozol, melyek kedvedre valók, de minden kiaknázott lehetőség egy még nagyobb, még nagyszerűbb lehetőséghez vezet. A testi és lelki fogyatékosságok jelenthetik azt, hogy mások számára ismeretlen területeket kell feltárnod, de ez egyben azt is jelenti, hogy olyan lehetőségekkel találkozol, melyek mások számára örökre felismerhetetlenek maradnak.

Gondolj Stephen Hawking briliáns kutatásaira a világmindenség szerkezetére vonatkozóan! Mindezt annak ellenére érte el, hogy egy súlyos betegség lehetetlenné tette számára az írást és a beszédet is.

Akik lelkesen közelítenek a munkájukhoz, megszámlálhatatlanul sok lehetőséggel találkoznak, míg akik arról panaszkodnak, hogy senki sem biztosít számukra lehetőséget, mindössze passzív megfigyelői az életnek.

Ha el vagy szánva, hogy magad irányítsd a sorsodat, ha nem hagyod, hogy időleges kudarcok maguk alá gyűr­jenek, nem fog elpártolni tőled a siker.

Mindig elég lehetőség fog versengeni a figyelmedért, csak meg kell tanulnod eredményesen kiaknázni őket.

Napoleon Hill

HA TETSZETT OSZD MEG MÁSSAL IS

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top