Hogyan tudok számlát nyitni?

Category: Gyakori Kérdések

A számlanyitás viszonylag egyszerű folyamat, azonban mielőtt beleugranál egy „szuper” brókerhez regisztrálni nem árt megfelelően utánajárni, hogy egyáltalán érdemes-e ott számlát nyitnod.

Az ideális brókerház amellett, hogy rendelkezik a megfelelő engedélyekkel, és kellőképp biztonságosnak mondható, mindenképp illeszkednie kell kereskedési stílusodhoz. Mind költségek, mind végrehajtás, ki és befizetés, adózás, és akár egyéb szempontokat is figyelembe véve.

Miután gondosan kiválasztottad az ideális Brókerházat, azon belül a számodra legideálisabb számlatípust, a honlapjukon megtalálható instrukciók alapján akár magad is könnyedén el tudod végezni a számlanyitást.

Amire minden esetben szükséged lesz [komolyan vehető brókerházak esetében]:

  • Bejelentett lakcím
  • 18. életévet betöltött életkor
  • Személyi igazolvány fotózott, vagy scannelt változata
  • saját nevére és bejelentett lakcímére szóló közüzemi számla vagy  bankszámla kivonat [mindenképp látszódnia kell a lakcímnek] fotózott, vagy scannelt változata
  • adószám

Mivel az ideális brókerház kiválasztása kulcsfontosságú tényező, a kezdők számára pedig legtöbbször elkél a segítség jelezd felénk bátran, ha úgy érzed, segítségre van szükséged!

KAttints a linkre, és írj nekünk üzenetet: KAPCSOLAT

Vélemény, hozzászólás?

Scroll to top